ALLMÄNT

Genom att slutföra ett köp i vår webbutik ingår du ett avtal med

High Sport Svenska AB
Bilgatan 20
442 40 Kungälv
Organisationsnummer: 556487-7545

Vi tillämpar såväl Konsumentköplagen som Distansavtalslagen.

För att genomföra en beställning måste en kund vara myndig eller ha målsmans medgivande.

BESTÄLLNINGAR

En beställning anses genomförd i och med att du bekräftar köpet i vår nätbutik. Du kommer att erhålla en orderbekräftelse till den e-postadress du angett i din kundprofil. Om du inte får en sådan bekräftelse, var vänlig kontakta vår kundtjänst på 031 – 7118300 eller butiken@highsport.se.

Du kan ångra/ändra din beställning så länge ordern inte skickats i väg från oss.

BONUSSYSTEM

Vi har ett bonussystem som belönar våra återkommande kunder. För varje köp du genomför hos oss får du en bonus på 10 % av köpesumman att utnyttja vid nästa köptillfälle. Vid retur av en vara tas motsvarande bonus bort från ditt konto.

PRISER

Varje vara som visas för privatpersoner anges med pris inklusive moms (det finns även möjlighet att visa priser utan moms). I kundvagnen kan du se det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalningssätt.

BETALNING

Det finns flera betalningsalternativ i vår butik:

  • Klarna: efter identifiering och riskbedömning visar Klarna de betalningsalternativ som kan erbjudas dig. Vilket betalningsalternativ du än väljer så är Klarna den som hanterar betalningstransaktionen medan själva köpet av varan eller tjänsten görs direkt av butiken. Produkt- eller tjänstespecifika frågor ska därför riktas direkt till butiken. Aktuella betalningsalternativ som för närvarande kan komma att erbjudas genom Klarna är faktura, kontokredit, kortbetalning eller direktbetalning via bank.
  • Postförskott: ett betalsätt där du betalar för din order när du hämtar varorna på ett serviceställe. En avgift på 100 kronor tillkommer vid beställning mot postförskott.

FRAKT

Alla beställningar över 500 kronor levereras fraktfritt. För order under 500 kronor debiteras en fraktavgift på 50 kronor.

LEVERANSER

Varorna skickas normalt till dig inom 1-2 arbetsdagar.

Din order levereras främst med Postnord eller DHL men andra speditörer kan också användas. Varorna levereras normalt till närmaste serviceställe eller direkt till din dörr (Postnords Varubrev).

Du har även möjlighet att få varorna levererade till någon av våra klätteranläggningar i Göteborg eller Jönköping.

Avisering sker till det telefonnummer som finns angivet på ditt konto hos oss.

För outhämtade paket debiteras en administrationsavgift på 300 kronor. Detta gäller även när du ångrar ditt köp. Det är därför billigare för dig att hämta ut paketet och därefter ångra köp enligt nedan information.

REKLAMATIONER

Om du upptäcker att en vara du fått levererat från oss är felaktig eller defekt, kontakta oss så snart som möjligt så hjälper vi dig med reklamationen. Vi står för fraktkostnaden tillbaka förutsatt att du kontaktat oss och vi har kunnat skicka en postsedel till dig.

Du har också rätt att reklamera en produkt under hela dess garantitid. Kontakta oss för vidare information om sådant behov uppstår.

Observera att kläder som ska repareras måste vara nytvättade. I annat fall äger vi rätt att ta ut en rengöringsavgift.

ÅNGERRÄTT

Enligt Distansavtalslagen har du rätt att ångra ditt köp utan någon speciellt anledning inom 14 dagar från leveransen. Om du vill ångra ditt köp måste du därför kontakta oss inom 14 dagar och därefter ska varorna skickas skyndsamt till oss.

Observera att ångerrätt inte gäller för vissa produkter, t.ex. rep som kapats till en speciell längd.

All återbetalning sker på samma sätt som köpet genomfördes på. Om du betalat mot postförskott kommer vi be dig att skicka dina bankkontouppgifter till oss för återbetalning av din order.

RETURER

Du som kund står för kostnader i samband med en retur.

Observera att returen måste ske till vårt lager i Kungälv enligt den adress som du får i samband med att du ångrar köpet. Vi har ingen möjlighet att hämta ut paket på ett serviceställe. Kontakta oss om du är osäker på fraktsätt och vill undvika onödiga kostnader.

Returer ska ske (om inget annat avtalas) till

High Sport Svenska AB
Bilgatan 20
442 40 Kungälv

Produkter ska returneras i oförändrat skick och i originalförpackning. Inget får vara borttaget från varan, alla lappar, etiketter ska finnas kvar i oförändrat skick. Produkten ska vara väl förpackat och ingen tejpning eller liknande får ske på originalförpackningen.

Varorna ska returneras i sådant skick att de kan säljas igen. Om du har hanterat varan och/eller förpackningen i större omfattning än nödvändigt kan du bli ersättningsskyldig för varans och/eller förpackningens värdeminskning.

PERSONUPPGIFTER

När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post.

RESERVATION

Vi reserverar sig mot felaktigheter i innehåll och priser i butiken.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen