COVID 19 OCH KLÄTTRING PÅ FABBEN

 

Med hänsyn till rådande situation kommer vi på Klätterfabriken att införa nya riktlinjer från och med idag (30 oktober 2020) vid besök av Fabben. Med dessa hoppas och tror vi att våra kunder kan komma hit och klättra på ett säkert sätt. 

  • Först och främst inför vi ett maxantal på 40 personer i lokalen. Självklart är det upp till var och än att hålla avstånd samt visa hänsyn till andra i lokalen. När lokalen uppnått det angivna maxantalet på 40 personer så är det regeln ”en ut- en in” som gäller.
  • För att så många som möjligt ändå skall få klättra så är vi tacksamma om du kan göra din träning effektiv och vistas maximalt 2timmar här på Klätterfabriken. 

  • Vi ser helst att inte omklädningsrummen används överhuvudtaget, vi kommer att stänga duscharna så vi uppmanar er att byta om hemma/på jobbet för att sedan duscha hemma. 
  • Försök att undvika populära tider dvs 17-20. Om du är permitterad, ledig eller jobbar hemifrån kan du komma och klättra på förmiddagen för att sprida ut besöken jämnare under våra öppettider. Öppettiderna är än så länge samma som vanligt. 
  • Vi kommer att städa toaletterna oftare och desinfektera ytor så gott det går. För att försöka minska smittspridningen tillhandahåller vi även flytande krita på plats, utan kostnad. Vi uppmanar alla att använda denna typ av krita då den innehåller alkohol som möjligen kan ha en motverkande spridningseffekt.
  • Om du undrar hur många som är i lokalen eller några andra oklarheter uppstår är det bara att ringa in och prata med oss. 031-3358230

 

Det känns tråkigt att behöva vidta dessa åtgärder men det är för att möjliggöra att kunna hålla öppet överhuvudtaget. Vi vet att Fabben är viktigt för många och hoppas att alla kan sköta sig så att vi kan fortsätta hålla öppet. Ta hand om varandra genom att göra det som krävs. Tillsammans tar vi oss igenom det här… och vi får inte glömma de som jobbar i sjukvården.

// Klätterfabriken